Si Cantik dan Si Kacak

Tuesday, May 15, 2012

Mereka Si Penawar Duka

Sahabat ,
walau diamana awak berada , saya tetap cinta dan sayangkan awak seperti saya sayang kan yang lainnya . . kerana tanpa kalian , hidup saya mungkin x sesempurna hari ini , x sebahagia hari ini dan mungkin hari esoknya . . 

Sahabat nun di JOHOR,
Syatila Zakaria sangat merindui kalian , tersangat . . ALIA , LINDA , SUE
x lupa jugak wanie , walaupun dekat tapi xjumpa jumpa jugak , alahai , rindu nya nak duduk sama2 , makan sama2 , borak sama2, nangis sama2, main bowling sama2 . . insyallah andai masa itu milik kita . . 
kepada arwah Ce'ah , damai lah awak disana , semoga awak dikalangan org beriman . . kami di sini sentiasa mengingati dan mendoakan kebahagiaan awak di sana , Al-Fatihah . . 

NINA , EYAN , LEEZA , FIKA
kita dah jarang jumpa , jarang tegur , jarang bersapa . . maafkan Akmar ye , insyallah satu hari nnt bila ada kelapangan msa , kita jumpa , rindu nk gelak sama2 . . 


Maafkan saya sahabat,
saya diam bukan bermakna sombong , bukan bermakna lupa . . tetapi saya perlukan masa untuk diri sendiri , perlukan masa memperbaiki setiap kelemaan diri . . maafkan Akmar Syatila ye andai diri ini buat kalian terluka . . Insyallah , selagi hayat dikandung badan , saya akan sentiasa ingat kalian disetiap doa selepas solat , sentiada sayang dan cintakan kalian . .

Dari hati yang tulus ikhlas ,
Syatila Zakaria


No comments: